Huisartsen Informatie Systemen (HIS)

Direct Inloggen

U kunt direct vanuit uw HIS een TeleAanvraag, TeleOnderzoek, TeleBegeleiding, TeleConsult of TeleVerwijzing opstarten in KSYOS. Patiëntgegevens en medicatie worden dan automatisch vanuit uw HIS meegenomen. U hoeft alleen uw foto’s / ECG’s / spirogrammen nog toe te voegen en de specialist van uw keuze te selecteren. KSYOS heeft koppelingen met Promedico ASP, Medicom, MicroHIS, Mira, OmniHIS/Scipio, Zorgdossier en Bricks (voorheen TetraHIS).

Bel met 020-6000060 of vul hier een aanmeldformulier in om meteen uw aansluiting te regelen .

 

Uitslagen in uw HIS

U ontvangt van KSYOS alle uitslagen van een TeleConsult of TeleOnderzoek direct in uw HIS via een EDIFACT MEDLAB of MEDSPE bericht. De uitslagen van de TeleOnderzoeken worden volgens de NHG lab-codes direct in uw diagnostisch dossier weggeschreven. Bel met 020-6000060 om meteen uw aansluiting te regelen.

 

Keten Informatie Systemen (KIS)

KSYOS heeft koppelingen met de grote KISsen (o.a. Portavita, Caresharing, Care2U, VitalHealth) voor de uitslagen van TeleOnderzoeken. Wilt u ook een koppeling naar uw KIS, bel dan met 020-6000060 en vraag naar de mogelijkheden.

 

Ziekenhuis Informatie Systemen (ZIS)

KSYOS heeft koppelingen met de grote ZISsen voor de uitslagen van TeleConsulten. Wilt u ook een koppeling naar uw ZIS, bel dan met 020-6000060 en vraag naar de mogelijkheden.