René Bloem

DSC_6192René Bloem heeft zijn opleiding geneeskunde gedaan aan de VU (1995), de huisartsen opleiding aan UVA (1996-1999). In 2001 heeft hij zich geassocieerd in de huisartsenmaatschap van Limmen. Recent (2012) is de maatschap verhuisd naar het voormalige gemeentehuis in het dorp, alwaar zij een gezondheidscentrum heeft opgericht. Sinds 2005 is René huisartsopleider. Vanaf het moment dat KSYOS begon met het uitrollen van telemedicine diensten is hij een actief en enthousiast gebruiker van de KSYOS diensten in alle facetten.

Diederik de Geer

SANYO DIGITAL CAMERADiederik de Geer is opgeleid tot arts aan de RU te Utrecht en heeft daarna ook in die stad zijn specialisatie dermatologie gedaan, Sinds 1981 is hij werkzaam als full time dermatoloog, verbonden aan het Zeister Algemeen Ziekenhuis, later Lorentz Ziekenhuis en na de fusiegolf het Diakonessenhuis Utrecht/Zeist/Doorn. Hij heeft al die tijd de algemene dermatologie in zijn volle breedte bedreven. Aangezien fotografie een van zijn hobby’s is, was hij TeleDermatoloog van het eerste uur. Aanvankelijk in klein verband met geïnteresseerde “eigen” huisartsen via het World Wide Web, later via de daartoe speciaal ingerichte TeleMedicine instellingen zoals KSYOS.

Riens Gort

OLYMPUS DIGITAL CAMERARiens Gort is derde generatie opticien en optometrist.  Hij is eigenaar van Riens Gort Optiek te Alblasserdam (1974) en Riens Optiek te Schoonhoven (1980). Hij is actief betrokken bij de ontwikkeling en positionering van de optometrist in de ooggezondheidszorg. Plaatselijk, maar vooral regionaal binnen het OCR (Optometristen Collectief Rijnmond). Sinds 2006 is hij vaste columnist voor optiekvakblad Eyeline. Het blad Earline is daar later bijgekomen en  vanaf maart 2012 schrijft hij wekelijks een column in een regionaal weekblad.

Joke de Beijer

187720Joke de Beijer is oogarts in het Ikazia Ziekenhuis te Rotterdam. Zij is sedert 2009 betrokken bij KSYOS TeleOogheelkunde. Naast haar werkzaamheden in de oogzorg is zij actief betrokken bij kwaliteitszorg en praktijkmanagement. Zij heeft jarenlang deelgenomen aan visitaties binnen de landelijke beroepsvereniging en aan interne audits in het kader van de NIAZ accreditatie van het ziekenhuis.

Luc Verkouteren

rsz_fotoLuc Verkouteren (voorzitter) is zijn studieloopbaan gestart aan de Hogere Hotelschool Maastricht. In 1992 is hij begonnen aan de studie Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 1999 volgde hij zijn huisartsenopleiding aan de UvA te Amsterdam, waarna hij zijn huisartsenpraktijk startte in 2004 te IJmuiden. Hij heeft altijd speciale interesse gehad voor innovatie binnen de zorg. Goede kwalitatieve en efficiënte zorg, snel en goedkoper op de juiste plek. Hierom is hij sinds 2004 als bestuurslid betrokken bij de Huisartsenvereniging Zuid Kennemerland met ongeveer 120 aangesloten huisartsen. Hij heeft zich ingezet voor het ontwikkelen van de Ketenzorg binnen de regio. Vanaf 2010 is hij voorzitter van de Huisartsen Coöperatie Zuid Kennemerland (HCZK).

Marc van Wijk

IMG_0119Marc van Wijk  is transmuraal huisarts in het Reinier de Graaf Gasthuis. Van 1983-2013 was hij gevestigd als huisarts in gezondheidscentrum Tanthof. Hij is tevens voorzitter van de werkgroep ICT van de Zorggroep Eerst Lijn (ZEL) in Naaldwijk. In 2000 is hij gepromoveerd op Bloedlink, een onderzoek naar het effect van Computerondersteunde besluitvorming op het aanvraaggedrag van huisartsen. Hij is lid van de beleidsadviescommissie ICT van de LHV.