Prijzen en nominaties

MICT prijs 2009In 2009 won KSYOS wederom de M-ICT prijs van het ministerie van VWS. Ditmaal betrof het het project TeleMedicatie Aanreiking.
Nationale ZorgPrijs 2008In 2008 won KSYOS de Nationale ZorgPrijs 2008. Deze Topzorgprijs is ingesteld door het Managers Netwerk Nederland voor de meest innovatieve, geldbesparende en vooruitstrevende ontwikkeling in de zorg in het afgelopen jaar.
Deloitte Technology Fast 50In 2007 bereikten KSYOS de 31e plaats op de Deloitte Technology Fast 50 dé ranglijst voor snelst groeiende Nederlandse technologiebedrijven.
MICT prijs 2007Eerder in 2007 wonnen we de M-ICT prijs van het ministerie van VWS. Deze prijs heeft als doel ruimte te creëeren voor innovatieve en creatieve oplossingen die zich in de praktijk bewezen hebben en die de potentie hebben om breed te worden toegepast.
Broos van ErpprijsKSYOS was in 2005 en 2007 genomineerd voor de Broos van Erp Prijsvraag. Deze prijs wordt uitgeloofd aan de meest succesvolle ondernemer die op innovatieve en effectieve wijze gebruik maakt van een ICT-, e-business- of internettoepassing.
ICT Award overheidKSYOS werd in dat jaar ook genomineerd voor de ICT Award – Overheid / non-profit. Deze award wordt uitgereikt aan een organisatie die ICT en e-business een prominente plaats in de strategie geeft en de invoering daarvan actief ondersteunt.
KSYOS Client SafeIn de categorie voor zakelijke toepassingen e-business werd KSYOS in 2005 genomineerd voor de EUROPRIX.nl. Een prijs bedoeld om de beste toepassingen van multimedia in Nederland en Vlaanderen op te sporen en te belonen.