Over KSYOS

Met 3.000 medisch specialisten, 3.000 paramedici en 6.000 huisartsen is KSYOS de grootste digitale zorginstelling van Nederland. Elke dag bieden we samen 1.500 patiënten specialistische zorg. Dicht bij huis, zonder wachttijd en voor een eerlijke prijs. Van cardiologie, dermatologie en GGZ tot oogheelkunde, orthopedie en pulmonologie: KSYOS maakt de zorg slimmer, beter en menselijker.

KSYOS is volop in beweging. Benieuwd naar onze missie en medewerkers? Of wilt u misschien meer weten over onze activiteiten in de praktijk? Klik dan op onze organisatie. KSYOS besteedt bovendien veel aandacht aan onderzoek naar TeleMedicine en de toepassing van TeleMedicine diensten. Zo werken wij met een uniek onderzoeksmodel en verrichten ook onderzoek in opdracht van derden. We nodigen u graag uit om hierover meer te lezen. Verder vindt u op deze pagina natuurlijk meer informatie over de gerenommeerde partners met wie wij samenwerken.

Op zoek naar relevante interviews, artikelen en publicaties over KSYOS en TeleMedicine in het algemeen? Ga dan naar in de media.