Over KSYOS

KSYOS TeleMedisch Centrum is de eerste virtuele zorginstelling in Nederland en legt zich toe op het onderzoeken, ontwikkelen en aanbieden van TeleMedicine diensten. TeleMedicine draait om snelle, effectieve communicatie tussen zorgverleners via internet. Ons doel is om op deze manier een indrukwekkende efficiëntieverhoging binnen het zorgproces te realiseren. Ruim 6.000 huisartsen en 5.000 medisch specialisten en paramedici maken momenteel al gebruik van KSYOS diensten.

KSYOS TeleMedisch Centrum is volop in beweging. Benieuwd naar onze missie en medewerkers? Of wilt u misschien meer weten over onze activiteiten in de praktijk? Klik dan op onze organisatie. KSYOS besteedt bovendien veel aandacht aan onderzoek naar TeleMedicine en de toepassing van TeleMedicine diensten. Zo werken wij met een uniek onderzoeksmodel en verrichten ook onderzoek in opdracht van derden. We nodigen u graag uit om hierover meer te lezen. Verder vindt u op deze pagina natuurlijk meer informatie over de gerenommeerde partners met wie wij samenwerken.

Op zoek naar relevante interviews, artikelen en publicaties over KSYOS en TeleMedicine in het algemeen? Ga dan naar in de media.