Partners

KSYOS TeleMedisch Centrum werkt samen met verschillende partners die een gemeenschappelijk belang delen: het verbeteren van de efficiëntie in de gezondheidszorg. Hieronder leest u meer over deze gerenommeerde partijen.

Star-MDCKSYOS TeleMedisch Centrum en Star Medisch Diagnostisch Centrum slaan de handen ineen voor sneller betere zorg voor diabetes patiënten. Gezamelijk bieden zij TeleOogheelkunde aan in regio Rotterdam. Klik hier voor meer informatie.
OCRHet Optometristen Collectief Rijnmond (OCR) is een samenwerkingsverband tussen optometristen (art.34 van de Wet BIG) van 50 bedrijven uit de regio Rijnmond. Alle optometristen zijn lid van Optometristen Vereniging Nederland (OVN). Het OCR heeft als doel om een herkenbare, gemeenschappelijke en geprotocolleerde kwaliteit te waarborgen en als collectief de contacten en samenwerking te coördineren. Meer informatie over de samenwerking vindt u hier.
Henry Schein
OovisionOovision biedt een ruime keuze van alle apparatuur, instrumenten en tests die nodig zijn voor refractiebepaling en onderzoek van het oog. Naast hoge kwaliteitseisen staat ook service hoog in het vaandel bij Oovision. Via KSYOS levert Oovision onder ander Canon funduscamera’s met extra aantrekkelijke kortingen.
Therapieland is een van de grootste e-Healthaanbieders in Nederland. Therapieland ontwikkelt online programma’s die behandelaren ondersteunen bij de behandelingen, zodat zij beter met hun cliënten in gesprek kunnen gaan. In Therapieland krijgt de cliënt onder andere psycho-educatie en opdrachten aangeboden en kunnen er veilig berichten worden gewisseld. De cliënt kan op een zelfgekozen tijd, plaats en in zijn eigen tempo werken aan zijn of haar klachten.


Onderzoeksinstituten en instellingen

Erkende onderzoeksinstituten en instellingen werken met KSYOS samen. Zij voeren wetenschappelijk onderzoek uit naar de toegevoegde waarde van TeleMedicine diensten. Onze onafhankelijke partners in dit kader zijn onder meer: de Vakgroep Klinische Informatiekunde van het Academisch Medisch Centrum (AMC), de Vakgroep Klinische Informatiekunde van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), het instituut voor Beleid en Management in de Gezondheidszorg (iBMG) van het Erasmus Medisch Centrum en TNO Kwaliteit van Leven.

Gebruikers
KSYOS kan zich beroepen op een expert netwerk van gebruikers. Zij hebben een direct belang bij het voortvarend, veilig en maatschappelijk verantwoord introduceren van TeleMedicine diensten. Meer dan 8000 huisartsen, specialisten en paramedici delen om deze reden waar nodig hun bevindingen met ons. U kunt hierbij denken aan dermatologen, oogartsen, cardiologen en longartsen.

Beleidsmakers
Alle partijen in de samenleving die op bestuurlijk, organisatorisch of maatschappelijk niveau participeren binnen de gezondheidszorg, zijn als beleidsmaker een (potentiële) gesprekspartner van KSYOS TeleMedisch Centrum. Hierbij kunt u onder meer denken aan de Orde van Medisch Specialisten, de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), het Nederlands ICT Instituut voor de Zorg (NICTIZ), Zorgverzekeraars Nederland (ZN), het ministerie van VWS, het UZI-register en de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZa).

Zorgverzekeraars
KSYOS TeleMedisch Centrum heeft met alle zorgverzekeraars afspraken voor het vergoeden van verschillende TeleMedische diensten.